CHANCE ŽBL
Nejbližší domácí utkání
2023/2024
3. místo KP TANY BRNO
Holky, trenéři, partneři a fanoušci DĚKUJEM…!!!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Míla Svobodová v sestavě kola!

Prvním nadstavbovým kolem pokračovala v sobotu ŽBL. V lize přituhuje, a tak jsme byli svědky velmi hodnotných individuelních výkonů řady hráček. Kdo nás zaujal a vybojoval si místo v základní ProBasket.cz pětce 19.kola ŽBL.


Hana Nezdařilová – odehrála famózní basketbalové představení v sobotním duelu proti Friscu Sika Brno. Neúnavně dirigovala svůj tým proti suverénovi českého basketbalu posledních patnácti let. Nahrávala, bránila, běhala jako „motorová myš“ a také byla s osmnácti body nejlepší střelkyní svého týmu. Odehrála skvělých 38 minut a rozhodující měrou se podílela na „fantastické porážce“ o jedenáct bodů.

Zane Tamane - předvedla v dresu USK proti Kaře Trutnov svůj nejlepší výkon a především ona se podílela na zápasovém obratu, kdy Pražanky po přestávce z remízového stavu odskočily od Trutnova na dvacet bodů. 

Blanka Sedláčková – proti poslední Spartě předvedla svůj nejlepší letošní výkon. Odehrála 27 minut během kterých zaznamenala dvacet šest bodů. Dala čtyři trojky, šest dvojek a proměnila dvě šestky.

Míla Svobodová – si v sobotním utkání sk. A2 v Hradci vzpomněla na dobu před mateřskou dovolenou, kdy se objevila i v reprezentaci. Svůj nejlepší výkon po narození miminka korunovala 17 body. Rozhodující však bylo, že její nejdůležitější koše přinesly VALOSUNu šestibodové vedení, díky kterému si z Hradce odvezl cenný skalp. Odehrála 23 minut a její forma prudce stoupá. O tom svědčí i nominace mezi hvězdy české basketbalové scény.

Kamila Štěpánová – jako správná kapitánka držela dlouho svou loď jménem VŠ Praha ve strakonických rybnících nad vodou. Dala 28 bodů a zejména díky tomu držely Pražanky 35 minut naději na výhru a jejich vedení bylo chvílemi i dvouciferné.

(zdroj ProBasket.cz)

Míla Svobodová v sestavě kola!