CHANCE ŽBL
Nejbližší domácí utkání
2023/2024
3. místo KP TANY BRNO
Holky, trenéři, partneři a fanoušci DĚKUJEM…!!!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Kdo bude hrát na Rosničce?

V Nilfisk Českém poháru basketbalistek se už bude rozhodovat o třech účastnících Final Four, pořádající Handicap má jistotu. V hale Rosnička se chtějí určitě představit i hráčky Hradce Králové a KP Brno, rozhodne se ve středečním vzájemném duelu (18.30).  


Protože ve Final Four nestartuje USK Praha, tak může trofej získat kdokoliv. Lvice byly před rokem kousek od triumfu, v Karlových Varech prohrály ve finále s Nymburkem, VALOSUN KP obsadil třetí příčku. Do 4. kola ČP se probojoval Hradec Králové přes Strakonice, Brňanky vyřadily BA Spartu. V letošní ŽBL mají Hradec Králové a KP bilanci 1:1, když vždy uspěl domácí tým. Takže mírným favoritem jsou Východočešky.


Zatímco družstvo KP má za sebou v minulém týdnu těžká utkání v Ružomberoku a K. Varech, Lvice pilovaly formu na středu a budou se snažit napravit ligový debakl z Nymburku. Další čtvrtfinalové dvojice tvoří K. Vary-Trutnov a Nymburk-Slavia.

Kdo bude hrát na Rosničce?