CHANCE ŽBL
Nejbližší domácí utkání
2023/2024
3. místo KP TANY BRNO
Holky, trenéři, partneři a fanoušci DĚKUJEM…!!!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Úkol zní: Zlepšit střelbu!

Podobně jako před rokem vstoupily basketbalistky KP do ligového play off porážkou. Tehdy je v úvodu čtvrtfinále překvapila Slavia, nicméně pokračování série už patřilo Brňankám. Aktuálně tuto sobotu se ve Starez Aréně v prvním čtvrtfinalovém souboji více dařilo Hradci Králové, z pohledu KP by se další historie mohla opakovat!


Druhý duel je na programu už ve středu od 18 hodin v hale Sokola u Labe a hráčky KP musí rychle zapomenout na porážku 59:72. Doplatily zejména na bídnou střelbu z pole (26,8%). "Přitom jsme měly otevřené střely, ale nepadalo to tam jako jindy, naopak soupeř se trefoval, to se musí změnit," upozorňuje trenérka KP Marcela Krämer.


Domácí děvčata udržela hbitou rozehrávačku Zeithammerovou (střelba z pole 10/1), ale naopak prostor měla Effangová, která si na konto připsala 31 bodů. Pod košem byla na hostující straně nejvíce cítit Fišerová s 11 doskoky, což je její sezonní rekord.


Kromě střelby byly v sobotu ostatní statistické údaje vyrovnané, dokonce Lvice měly o 5 ztrát více. Celek KP vzhledem k marodce bude bojovat zřejmě v užší rotaci než Východočešky, důležitý bude vstup do zápasu, je potřeba dostat Lvice pod tlak, vždyť v sobotu ani jednou neprohrávaly! Začátek druhého zápasu série je ve středu v 18 hodin.

Úkol zní: Zlepšit střelbu!