CHANCE ŽBL
Nejbližší domácí utkání
2023/2024
3. místo KP TANY BRNO
Holky, trenéři, partneři a fanoušci DĚKUJEM…!!!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Italská bitva nedávných opor

V důležitém utkání italské Serie A1 se potkaly nedávné opory VALOSUNu KP Brno Ashleigh Fontenette a Whitney Jones. Čtvrté Umbertide se skvělou Ashleigh (byla vybrána za hráčku 13. kola) porazilo v tabulce třetí Gesam Gas Lucca 73:45 s Whitney v sestavě. 


Rozehrávačka Fontenette zaznamenala 22 bodů, 7 doskoků a 5 asistencí! Pivotka Jones patřila k nejlepším v hostujícím týmu, odehrála 33 minut, dala 4 body a měla 8 doskoků.


Od obou sympatických amerických basketbalistek náš klub obdržel přání do nového roku. "I hope you had a wonderful Christmas and I wish you all the best this year," mailova Ashleigh a podobný text poslala i Whitney. Obě na královopolský klub rády vzpomínají a svým způsobem reprezentují Brno i VALOSUN KP v prestižní evropské soutěži.


Více - ZDE: http://www.pfumbertide.it/2014/01/12/unottima-acquasapone-trionfa-su-lucca-73-45/

Italská bitva nedávných opor