CHANCE ŽBL
Nejbližší domácí utkání
2023/2024
3. místo KP TANY BRNO
Holky, trenéři, partneři a fanoušci DĚKUJEM…!!!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

V neděli se Slavií

Třetí pokračování má před sebou Chance ŽBL. Tahákem bude utkání KP se Slavií, ve velké hale STAREZ ARÉNY Vodova v Brně se bude hrát tentokrát v neděli od 15:30 hodin.


KP Brno a pražská Slavia mají naposledy za sebou zajímavou jarní čtvrtfinalovou sérii, nicméně platí, že z posledních 20 vzájemných střetnutí získaly Pražanky jediné. Určitě se pokusí o zlomení brněnského komplexu.


Do známého prostředí se na skok vrátí Dušan Medvecký. Ten během léta přesedlal a z KP Brno zamířil na lavičku BLK Slavia Praha. Trenérského asistenta mu dělá syn Michael.


Slavia měla v úvodu štěstí na los. Nejenže si dvakrát zahrála doma, ale také uvítala dva celky, které si to v minulém ročníku rozdávaly v play out. Nejprve Pražanky přehrály Strakonice 83:50 a následně uspěly s Karou Trutnov 84:56. Rozehrála se jim americká posila Beasley, která zatím s Mircovou a Ježkovou tvoří ústřední útočné trio.


"Obě družstva prošla přes léto změnami v kádru, v neděli se potkají u nás v Brně. Věřím svému týmu, zvláště v domácím prostředí," prohlásila trenérka KP Marcela Kramer. Její celek má za sebou výhru nad Chomutovem, ve středu však pauzíroval, zápas s USK byl přes námitky KP s konečnou platností odložen až při nástupu Brňanek do připraveného autobusu... A tak se v Králově Poli musel přepracovat původní program přípravy, ale i přes hektický týden jsou domácí basketbaliístky připravené se porvat o vítězství.


Dopomoci by jim k tomu mohla i podpora publika, ve kterém by neměli chybět ani příznivci fotbalové Zbrojovky, kteří mají po předložení permanentky nebo vstupenky ze sobotního souboje s pražskou Spartou volný vstup. Úvodního výhozu se proto chopí útočník a odchovanec brněnského klubu Jakub Přichystal. Rozhlasová pozvánka pro rádio Kiss - ZDE: https://drive.google.com/file/d/1Y8me8DTaWpwkn15fzkT_gzQH-ABBAWjT/view?usp=drivesdk


Omlazený KÉNIK - DO-TO-HO...!!!

V neděli se Slavií