Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Vstup do nového roku se SŠMH

Po Vánocích a novoročních oslavách se vrací do svých kolejí i ŽBL. A už v sobotu 4. ledna 2014 je na programu brněnské derby, VALOSUN KP hostí ŠŠMH. Druhý celek tabulky z Králova Pole je favoritem, ale nováček soutěže se rozehrává. Záloha euroligových Žabovřesk vymazala nulu na kontě výher a zdá se, že se v nejvyšší soutěži aklimatizovala a na poslední příčce se jí pranic nelíbí..


Basketbalistky VALOSUNu KP v pauze poctivě trénovaly, už se naplno zapojila i dlouho zraněná Mrhálková, která může v zápase 21. kola nastoupit. Naopak Šípová ještě zůstane na marodce, byť už lehce trénuje. Z krátké návštěvy svých rodin přiletěly ve čtvrtek ze slunného San Diega ochraptělá pivotka Sprague a s pořádně těžkým kufrem rozehrávačka Conners.


Třetí z americké party Whitney Jones se po vydařeném měsičním záskoku za zraněnou Šípovou už pod Špilberk nevrátila. Zlákal ji třetí tým italské Serie A1 Lucca ( http://www.basketfemlemura.it/arriva-whitney-jones/ ). I bez své opory je domácí družstvo v sobotu favoritem, říjnový duel vyhrálo na Rosničce o 30 bodů.


Brňanky vstoupily do roku 2014 jako druhý nejlepší tým v ČR. V nastávajících čtyřech měsících to nebudou mít však lehké. Čeká je skupina A1 ŽBL, druhá polovina CEWL a Český pohár. Soupeři budou usilovat o jejich cenný skalp, může se vytratit i vynikající forma. A zde by měli pomoci královopolští fanoušci! Jejich podpora bude potřebná už v sobotu od 16.30 h. v hale na Vodově při derby se SŠMH!

Vstup do nového roku se SŠMH