Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Brno v pohybu: festival aktivního životního stylu

Hledáte ideální sport pro sebe nebo vaše děti? Zajímáte se o sport a zdravý životní styl? Chcete se setkat s osobnostmi brněnského sportu? A co zdraví, zajímáte se o své zdraví a prevenci? Chcete umět zachránit lidský život?


Přijďte na jedinečnou přehlídku brněnského sportu – Brno v pohybu, kde se v jeden den na jednom místě představí více než 20 brněnských sportovních klubů. Připraven je bohatý interaktivní program, sportovní exhibice včetně přehlídky bojových umění, soutěže o zajímavé ceny (hlavní výhrou je zapůjčení elektromobilu SMART ed na týden) a také spousta dárků pro děti i dospělé.


Součástí festivalu je program Zdraví a prevence (měření, vyšetření, doporučení lékařů a odborníků, zdravá výživa). Své zastoupení na festivalu budou mít také ekologické dopravní prostředky – elektromobily a elektrokola s možností projížděk.


Vstup zdarma.


Kdy: 18. 5. 2013 | 13:00


Kde: Stadion Sokol Brno I, Kounicova 20/22


Více informací na http://www.centrumbrna.cz/info/brno-v-pohybu


Na setkání s Vámi se těší také VALOSUN KP Brno


Akce se koná pod záštitou primátora města Brna Bc. Romana Onderky, MBA a starosty městské části Brno-střed Mgr. Libora Šťástky.

Brno v pohybu: festival aktivního životního stylu