Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Našlapaný závěr sezony

Náročný program čeká ženy VALOSUNu KP v únoru a březnu. V ŽBL absolvují skupinu A2 a pak play off. Trenér Svoboda by se rád posunul ze současné sedmé minimálně na šestou pozici a v play off narazil na jeden z východočeských týmů.


Boje v ŽBL začnou Brňanky až po Final Four Středoevropské ligy (CEWL), 2. března hrají v Praze s BLK VŠE, 13. 3. na Vodově se Slovankou, 16.3. na Folimance s VŠ, 22.3. opět s VŠ v Brně (náhradní termín za 16.2.), 27.3. doma  s VŠE a 31.3.  v Mladé Boleslavi se Slovankou.


Mezitím VALOSUN KP čeká 8.3. čtvrtfinále Final 6 ČP s Trutnovem v Mladé Boleslavi, potom podle výsledku buď semifinále nebo boj a o 5. místo. 


Středoevropská liga basketbalistek vyvrcholí 23.-24.února v Městské hale míčových sportů v Brně turnajem Final Four. Podle umístění v základních skupinách se střetnou v sobotu nejprve vítězové posledních dvou ročníků, tedy rumunský ICIM Arad a Kara Trutnov (15). Ve druhém semifinále se představí maďarský DKSK Miskolc a domácí VALOSUN KP (17.30), jediný tým, který nechyběl ani v jednom z ročníků této významné mezinárodní soutěže a má na kontě druhé místo ze sezony 2008/09. V neděli jsou na programu boje o 3. příčku (14) a finále (16.30). 


V ŽBL je volný termín a tak  zveme všechny hráčky, trenéry a funkcionáře z celé ČR do haly na Vodovu na Final Four CEWL, samozřejmě vítání budou i hráči a hráčky z dalších soutěží a vůbec všichni fanoušci ženského basketbalu!

Našlapaný závěr sezony