Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Zlobit bude Tremlova osa

Se svými příznivci se basketbalistky VALOSUNU KP rozloučí pro rok 2012 v sobotu 15. 12., kdy přivítají VŠ Praha. Soupeř na jaře uhrál v ŽBL bronz, letos v opět nabité sestavě pomýšlí na příčky nejvyšší, zatím číhá na páté pozici.


Trenér Petr Treml se opírá na hřišti o osu Tarasava, Bartáková, Reisingerová a Dotson, zraněná je Callens. Na Folimance v říjnu uspěly Pražanky 78:69. V průběhu podzinu celek VŠ absolvoval skupinu Evropského poháru, dostal se do osmifinále, kde vypadl ve čtvrtek s ruským Kurskem. Náročný program se zřejmě podepsal i na posledním ligovém duelu se Slovankou. Unavené vysokoškolačky totiž nečekaně prohrály 57:69 a zamotaly tak pořadím okolo osmého místa, které ještě zaručuje postup do play off.


VALOSUN KP po sobotní porážce v Trutnově během týdne v klidu potrénoval, ale zase se začala plnit marodka... Cílem je zvládnout oba těžké zápasy, které zbývají do konce roku (VŠ a ve středu Slovanka v Mladé Boleslavi). Dvě ztráty by pro Brňanky znamenaly velkou komplikaci pro pokračování základní části ŽBL v příštím roce.  Utkání 15. kola začíná v sobotu na Vodově v 15.30 hodin. 


 

Zlobit bude Tremlova osa