Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

V Tišnově hrají Sparta a Pečky

Basketbalová sezona se rozjíždí plnou parou, 22. a 23. září je na programu úvodní dvojkolo 1. ligy žen. Královopolská rezerva bude opět hrát domácí zápasy v Tišnově, už v sobotu zde přívítá Spartu (19 hod.), v neděli Pečky (10).


Po zesnulém Marku Šilhanovi se trenérského kormidla v Tišnově ujal Marian  Svoboda, bude zejména spoléhat na místní odchovankyně Adamcovou (reprezentantka ČR do 20 let) a Knoflíčkovou, dále na Sedlákovou, Švrdlíkovou, Vojtkovou (také ČR 20), sestry Šívrovy, Burešovou, Vladíkovou, Kubínovou i mladičkou Němcovou. Na Slovensko se vrátila opora Andrea Belanská.


Hned v úvodních utkáních se diváci mohou v dresech soupeřů těšit na hostující hvězdy ŽBL (ještě nezačala), na soupisce Sparty je i bývalá hráčka VALOSUNu Hrabáková. V minulé sezoně byla tišnovská tvrz takřka nedobytná, což vyneslo VALOSUN až do semifinále! Doufejme, že se mladému týmu podaří umístění na špici tabulky zopakovat.

V Tišnově hrají Sparta a Pečky