Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Úspěch v Hradci Králové

Slibnou formu před startem ŽBL má brněnský VALOSUN KP. Na kvalitně obsazené VC Tepelného hospodářství v Hradci Králové vybojoval tým z Králova Pole třetí příčku.


Nejprve basketbalistky VALOSUNu prohrály po boji s domácími Lvicemi  78:82, když se dařilo Mrhálkové (32 bodů). Stejná hráčka střelecky zabrala i proti ambiciózním Strakonicícm (28 bodů) a nečekaně jasná výhra 87:64 znamenala druhou pozici ve skupině B. 


V bitvě o třetí místo narazily Brňanky na VŠ Praha. Po mdlé druhé čtvrtině (13:26) se po přestávce vzepjaly k výbornému výkonu, v dramatické koncovce - i přes potíže s narůstajícími fauly - strhly vítězství na svoji stranu a opět dovezly pod Špilberk hezký pohár. 


O třetí místo: VŠ Praha- VALOSUN KP 79:81 (13:18, 39:31, 56:56). Body: Reisingerová 15-Fontenette 19, Borecká 17, Sprague 14, Mrhálková 10.


Výsledky turnaje ZDE


 


 

Úspěch v Hradci Králové