Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Ve skupině A2 se silným nováčkem

Po krátké pohárové pestávce pokrauje EBL prvními zápasy nadstavby. VALOSUN pojede do Prahy, kde se utká s ambiciózním novákem soute BLK VŠE. Branky na vzájemné duely v základní ásti nemají dobré vzpomínky, dvakrát prohrály. Zejména v Praze se trápily. 
Domácí tým disponuje nkolika výraznými osobnostmi. A je to Johnová i výborné americké podkošové basketbalistky Eshe a Dotson. Navíc vedení klubu zaregistrovalo na BF další cizinku Sandru Sinclair.
V brnnském dresu u me nastoupit po ukonení hostování a následném pestupu z Frisca Švrdlíková, dotahují se náleitosti startu americké pivotky Chloe Kerr. Na marodce je pouze Zatloukalová. VALOSUN pi útoku na první píku ve spodní skupin A2 potebuje prolomit komplex a v hale Na Tebešín zabrat a zvítzit. To by znamenalo i rázné odpoutání od zatím v tabulce tvrtého drustva BLK VŠE.

Pohled do historie
10.12.2011 BLK VŠE Praha - VALOSUN Brno 96:77 (31:21 53:41 81:50) 
28.09.2011 VALOSUN Brno - BLK VŠE Praha 73:77 (15:24 33:41 62:54) 

Ve skupině A2 se silným nováčkem