Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
16.4.2024 18:00 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
19.4. HK - KP TANY Brno, 21.4. KP TANY Brno - HK
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Důležitá dohrávka

V tomto týdnu má EBL volno, pouze VALOSUN a Karlovy Vary budou dohrávat zápas 8. kola, který se neuskutenil kvli nemoci Západoešek. Utkání mlo být souástí sportovního dne UNIE SKMB. Proto má kadý návštvník hlásící se k nkterému oddílu UNIE (Kometa, Zbrojovka, míové sporty z Vodovky atd.) vstup ZDARMA!
Ped týdnem oba rivalové bojovali v Karlových Varech v rámci 19. kola, Branky po odhodlaném výkonu zvítzily 72:60! V sobotu VALOSUN prohrál doma vysoko s euroligovým USK, naopak lázeský celek v osmi vzdoroval na Folimance silnému týmu VŠ a nabral tak sebevdomí pro duel v Králov Poli. 
Stedení protivníci hrají aktuáln v okleštných sestavách, další absence nkteré z opor se tedy me výrazn podepsat na výsledku. A naopak. U je jasné, e ob drustva se stetnou opt ve skupin A2, desátý VALOSUN snad u se Švrdlíkovou a Miszkiel potebuje nutn zvítzit, aby odskoil VŠE a v nadstavb zaútoil na postavení Karlových Var a Strakonic. Nejvtší hrozbou pro Branky je mohutná podkošová dvojice Kr-Turbová, Kuerová, pokud se podaí eliminovat jejich aktivitu, tak bude cesta k úspchu snadnjší. Souboj VALOSUN - Karlovy Vary zaíná na Vodov ve stedu 18. ledna v 17.30 hod.


lánek z deníku Rovnost ZDE.

Důležitá dohrávka