Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Pozor! Hraje se i v pondělí!

Tentokrát i v pondělí 21. března zamíří posledními výsledky namlsaní fanoušci basketbalistek VALOSUNu do haly na Vodově. Od 17.30 hodin se v dohrávce 18. kola základní části ŽBL střetnou Brňanky s Hradcem Králové. Domácí hráčky po sobotní výhře nad Karlovými Vary měly jistě příjemnější neděli než Lvice, které v sobotu (stále bez Hartigové) prohrály s VŠ Praha.


Po středečním jednoznačném vítězství 77:40 v Hradci Králové je favoritem zápasu VALOSUN, ale soupeř nemá ještě jisté play off a tak bude určitě bojovat o co nejlepší skóre. Domácí dlouhánky kromě vítězného ladění na čtvrtfinále by kvalitním výkonem potěšily čerstvého padesátníka a kondičního trenéra M. Pogányho.


Minisérie s družstvy z východních Čech pokračuje 23. března, kdy se VALOSUN už v řádném termínu skupiny A2 a opět v 17.30 hodin utká v Králově Poli s Pardubicemi.