Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

V Králově Poli proti Øecku

enská basketbalová reprezentace má za sebou pípravu v Praze a vrátila se do Brna. V rámci ladní herní formy na mistrovství svta tu také sehraje ve tvrtek 9.9. (v 18 hod.) a v pátek 10.9. (TV, v 19.30 hod.) zápasy s eckem. Po tvrtením zápase bude souasný patnáctilenný kádr zúen o další dv hráky.


Pi pedchozí redukci na konci srpna drustvo opustily dv kídelnice - Michaela Zrstová z VALOSUNu a Kateina Zohnová. 


Trenér Lubor Blaek termín druhého zeštíhlení kádru o den posunul oproti pvodnímu plánu. "Myslím si, e není kam spchat," ekl eský kou. S pátým týmem z posledního mistrovství Evropy a úastníkem nadcházejícího MS eckem se basketbalistky utkají v hale na Vodov v Králov Poli. Krom veejných utkání se hrálo i ve stedu (70:70), ovšem tento duel se hrál na pání soupee bez divák za zavenými dvemi.


,,eká nás kvalitní soupe, který se v poslední dob hodn zlepšil. A ješt by mla ecko posílit americká basketbalistka Katie Douglasová, která by mla dostat ecký pas," dodal Blaek.


(upraveno z basket.idnes.cz)

V Králově Poli proti Øecku