CHANCE ŽBL
Nejbližší domácí utkání
2023/2024
3. místo KP TANY BRNO
Holky, trenéři, partneři a fanoušci DĚKUJEM…!!!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Naše hráčky kouzlily pro malé pacienty.

Neobvyklou medicínu vyzkoušeli pacienti brněnské Dětské nemocnice v Černých Polích. Na bolesti a trable jim hráčky basketbalového klubu VALOSUN naordinovaly dávku sportovního kouzlení. S míčem.

Basketbalistky pro děti připravily odpoledne plné her, soutěží a zábavy. „Nejprve navštívily děti na lůžkových odděleních. A potom se vydaly za již netrpělivě čekajícími pacienty do vstupní haly. Na malé i velké tam čekaly ukázky zručnosti ligových hráček a postupně se děti pod vedením basketbalistek VALOSUNu zapojovaly do soutěží o ceny,“ uvedla mluvčí Fakultní nemocnice Brno Anna Mrázová.

Týmy basketbalistek VALOSUNu plánují nejmladší pacienty brněnské Fakultní nemocnice navštěvovat pravidelně. I jako poděkování za péči, kterou klubu poskytují zdejší špičkoví lékaři. Chtějí nemocné děti povzbudit a ukrátit jim dlouhou chvíli. „Největší odměnou ale pro ně bude, podaří-li se v dětech zasít lásku ke zdravému pohybu a basketbalu a ukázat, že existuje jiná alternativa než počítače nebo drogy,“ podotkla Mrázová.

(s využitím brněnský.deník.cz)


Fotografie 1


Fotografie 2


Fotografie 3

Naše hráčky kouzlily pro malé pacienty.