CHANCE ŽBL
Nejbližší domácí utkání
2023/2024
3. místo KP TANY BRNO
Holky, trenéři, partneři a fanoušci DĚKUJEM…!!!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

ŽBL: 13. kolo startuje v 10.30 v Králově Poli!

Ke 13. zastávce již dospěla ŽBL, která má v sobotu na programu kompletní program pěti utkání. Po pohárových povinnostech, které si v týdnu plnil USK a Frisco v Eurolize, Valosun a Trutnov ve Středoevropské lize, se diváci mohou těšit na zajímavé duely i v utkáních, ve kterých je vítěz již dopředu daný. Kdo na koho tedy narazí ?

Nejzajímavější utkání se hraje v sobotu v 10.30 v Brně, kdy se před televizními kamerami představí Valosun Brno proti Slovance MB. Slovanka je podle tabulky mírným favoritem, ale Valosun bude chtít hostům oplatit prohru, kterou utrpěl v Mladé Boleslavi. O rostoucí formě Brňanek hovoří výhry v posledních dvou kolech, v Hradci a doma proti BA Spartě. Podaří se Valosunu třetí výhra v řadě nebo bude Slovanka stoupat tabulkou vzhůru? Uvidíte na ČT 4 Sport nebo v hale ve Vodově ulici v Brně!

Odpolední program začne v 16.00 v Hradci Králové, kam cestuje celek VŠ Praha. Domácí lvice nabuzené výhrou v Trutnovu budou chtít svým fanouškům předvést kvalitní basketbalové představení, které by dalo zapomenout na nevydařené utkání s Valosunem. Pražský tým, ale neodevzdá dva body zadarmo. O hodinu později přivítá poslední Sparta ve své hale třetí Trutnov a jen zázrak by mohl přinést domácím první ligovou výhru. V týdnu Trutnov doma porazil rakouského mistra Flying Foxes Post Vídeň a ani Sparta by neměla být vážnějším problémem.
Ve stejném čase začíná souboj domácích Strakonic proti Friscu Brno. To zvládlo na výbornou středeční euroligový zápas s polskou Gdyní. Rozjeté Brno by nemělo dát domácím šanci. Ani absence Hejdové, která laboruje se zraněným kolenem, by neměla Moravankám vadit, protože kvalita jeho kádru hovoří za vše. Třicet minut po sedmnácté hodině přivítají Karlovy Vary USK Praha. Pražanky sice ve středu zaváhaly v Košicích, ale podobná ztráta se na západě Čech nedá očekávat.