Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
16.4.2024 18:00 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
19.4. HK - KP TANY Brno, 21.4. KP TANY Brno - HK
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Zaujaly i kouče Blažka?

Pomalu se blíží doba, kdy trenér Blažek chce zveřejnit jména první poloviny hráček, o které se chce opřít při MS 2010. Možná, že se čerstvý proBasket tým shodne s představami kouče národního týmu, který bude ostře sledován, protože se MS bude konat na území ČR. I v Králově Poli. Kdo zaujal svými výkony v 11. kole ŽBL ?

Petra Reisingerová – statistiky jednoznačně hovoří o její nepostradatelnosti pro strakonický tým. 28 bodů, 13 doskoků, pět asistencí, 11 nasbíraných faulů od hráček VŠ Praha a celková valorizace 41 za 39 odehraných minut to vše jsou přesvědčivé argumenty pro zařazení mezi hvězdy ŽBL.

Hana Horáková- vedla brněnské Frisco k jednoznačné výhře nad karlovarskou Lokomotivou.
Její výkon byl korunován valorizací 32 za 27 minut, což je velice slušné.

Hana Šnajdrová- byla po právu vyhlášena nejlepší hráčkou utkání mezi USK Praha a Karou Trutnov, ačkoliv Trutnov prohrál vysokým rozdílem. Sehrála jedno z nejlepších utkání ve své basketbalové kariéře.

Veronika Vlková - se svými 19 body a dirigentskou taktovkou Valosunu postarala o největší překvapení v posledním ligovém kole. Vítězství Valosunu v Hradci se nečekalo, ale jejích 19 bodů za 28 minut stačilo na to, aby Hradec utrpěl pořádný debakl.

Miroslava Vodrážková- se překvapivě stala nejlepší hráčkou pražského derby mezi BA Spartou a hostující Slovankou MB. Za 25 minut dala 20 bodů, čímž přispěla k pohodové výhře Slovanky.