Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Poděkování organizátorům VALOSUN CUPu 2008

Dobrý deň pán Kvapil!

Úvodom by som sa Vám chcel poďakovať za danú možnosť byť na víkendovom turnaji Valosun Brno. Myslím si a môžem aj súhlasiť s názorom že turnaj bol po kvalitatívnej a organizačnej stránke na veľmi dobrej úrovni. Pre naše momentálne podmienky v príprave splnil očakávanie. Sme radi, že sme sa mohli zúčastniť a odohrať aj zápasy s kvalitnejšími družstvami z Hradca Králové a Gambrinusom Brno. Po našom stretnutí s družstvom Valosun Brno sme prehodili pár slov s Vašimi trénermi aj o našej vzájomnej spolupráci pri možnosti vzájomných zápasoch resp. pozvaniach na turnaje. Aj touto cestou by som Vás chcel poprosiť o zváženie Vašej účasti na našom miniturnaji v Šamoríne.

Ďakujem

Ing. Dalibor Hlivák - tréner kadetiek ŠBK Šamorín


A byla nám udělena i další pochvala na oficiálních webových stránkách Slovanky (Slovanka Basket):


Velmi dobrá prověrka
Starší dorky absolvovaly o uplynulém víkendu přípravný turnaj v Brně. Turnaje organizovaného pro několik různých kategorií se zúčastnilo celkem 6 družstev starších dorostenek. Naše starší dorostenky sehrály 5 utkání s bilancí 2-3 (vítězství-porážka). 
 
Asi nejhezčí utkání jsme i přes těsnou porážku 67:71 sehráli s domácím Valosunem. V průběhu turnaje jsme se postupně zlepšovali ve spolupráci na obou stranách hřiště a nedělním závěrečném utkání jsme velmi slušně bránili a hráli pěkný kolektnivní basket v útoku. S celkovým vítězem turnaje jsme sehráli vyrovnané utkání. Byla to snad i kompenzace za bídný výkon s Ostravou. Přihlížející v hale dokázali ocenit pohledné akce na obou stranách a tak i jsme i přes porážku odjížděli z Brna s dobrým pocitem.

 Turnaj v Brně ukázal v kterých herních činnostech mohou být naše silné stránky. Základní podmínkou pro jejich zhodnocení v utkání je ale soustředění a ochota hráček na hřišti fungovat na 100%. To se, jak pozitivně tak i negativně, jasně ukázalo v některých fázích jednotlivých utkání. Turnaj v Brně tak byl velmi dobrou prověrkou před blížící se sezónou jak pro družstvo tak pro jednotlivé hráčky, které mohly s kvalitními soupeřkami ukázat co  "v nich je".

Poděkování organizátorům VALOSUN CUPu 2008