Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Přesun do basketbalové izolace

V neděli si basketbalistky KP Brno užívaly poslední den na "svobodě" včetně dvou tréninků v eurocupově se upravující hale Vodova. Před zahájením finální dezinfekce všech prostor následoval večerní autobusový přesun do izolace, která začínala v hotelu Vista povinnými covid testy.


Ty byly pro celou šestnáctičlenou skupinu vyhodnoceny jako negativní a tak mohly hráčky a RT odstartovat chutnou večeří pobyt v "bublině". Nesmí opustit hotel, jen nastoupit do autobusu a odjet do nedaleké haly na trénink nebo na zápas a okamžitě zpět.


Jako první se v neděli v hotelu Vista ubytovala po příletu do Prahy a přesunu na Moravu výprava tureckého Elazigu, následně zaparkoval v Medlánkách klubový autobus z polského Gorzowa. Potom za asistence kamer ČT se po 5 minutové jízdě z haly Vodova dostavily Brňanky (se slušivými rouškami se znakem EuroCupu) a až v noci dorazila opět z Ruzyně delegace MBA Moskva.


V pondělí tým KP využije opět oba tréninky (v poledne i večer), poprvé si před úterním startem bojů ve skupině D prohlédnou arénu i jeho soupeři. Rakouský FIBA komisař turnaje Erich Kratschmer svolal na pondělní dopoledne vedoucí jednotlivých družstev na technický mítink.


Přesně podle regulí si bedlivě prohlédne pasy hráček, schválí soupisky a dresy, zkontroluje protokol o vybavení haly. V tu chvíli bude vše připraveno a "bublina" bude mít razítko na svůj podivuhodný život.

Přesun do basketbalové izolacePřesun do basketbalové izolacePřesun do basketbalové izolacePřesun do basketbalové izolacePřesun do basketbalové izolace