Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Výjezd na Final4 do Kutné Hory...!

Vedení KP Brno připravilo pro svoje početné příznivce několik variant a možností, jak podpořit královopolské basketbalistky přímo v dějišti letošního Final4 Českého poháru žen (25.-26.1.) ve středočeské Kutné Hoře, jejíž významná městská památková rezervace je také zapsaná na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO...!


Na sobotní semifinálové derby proti Žabinám (14:00) vyjede dopoledne několik osobních automobilů (s omezenou kapacitou) a doporučujeme také využití výhodného a rychlého vlakového spojení. Nejideálnější jsou asi dva přímé spoje Vysočina s odjezdem z Brna hl. n. v 8:20 a se zastávkou v Kr. Poli v 8:30...! (příjezd do KH 10:59) nebo v 10:20 a se zastávkou v Kr. Poli 10:30...! (příjezd do KH 12:59). Nejrychlejší je sice spoj přes Kolín, ale na přestup jsou pouze 4 minuty... a s odjezdem z Brna v 9:39 jenom z hlavního nádraží (s příjezdem do KH v 11:51). Po příjezdu do Kutné Hory - hlavní nádraží, pokaždé ihned navazuje místní vlakový spoj do stanice Kutná Hora - město, od které už to je do haly Klimeška pouze 600 metrů pěšky.


Po skončení prvního semifinálového utkaní (cca 16 hod.) se dá pro rychlý návrat do Brna opět využít vlakový spoj Vysočina s odjezdem z Kutné Hory v 16:58 (příjezd Brno hl. n. 19:40, popř. Kr. Pole 19:30) nebo je pro fanoušky "Kéniku" rezervován zvýhodněný nocleh přímo na hale Klimeška za 330,- Kč (nutno však potvrdit zájem nejpozději do pondělí 20.1.) a také je zde celá řada dalších hotelů, penzionů či apartmánů - oficiální výprava KP bude využívat služeb hotelu Mědínek, přímo v historickém centru.


Podle vývoje turnaje se dá v neděli opět dostat do Kutné Hory několika vlakovými spoji, při vyšším zájmu by byl vypravený mikrobus. Pro všechny příznivce KP Brno budou od vedení oddílu na sobotní i nedělní zápasy nachystané vstupenky a po skončení KP v turnaji, také zajištěná doprava zpět do Brna.


Podrobné a upřesňující informace všem rád poskytne GM klubu Richard Foltýn (724/835465).


Takže v krásné Kutné Hoře a nové hale Klimeška - sborově:


Kénik DO-TO-HO...!!!

Výjezd na Final4 do Kutné Hory...!