Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Bitva o druhou příčku

Dva možná nejzajímavější souboje vůbec nabízí víkendové 11. kolo Renomia ŽBL. USK Praha vs. Žabiny je sice česko-moravskou klasikou, ale ještě víc se dá očekávat od duelu KP Brno - Hradec Králové. Tedy od přímého souboje o druhou pozici. 


Po středeční televizní parádě KP - Ramla se hala Vodova chystá v sobotu na další basketbalový tahák, v ligové tabulce druhé družstvo KP hostí od 15:30 třetí Hradec Králové. Brňankám tak vyvrcholí náročné období, minulý čtvrtek bojovaly v Ankaře, v neděli doma s Trutnovem, ve středu s Ramlou a nyní v sobotu je čeká bitva s Hradcem Králové! 


Lvice zatím prohrály jen s USK, zkušený tým plní roli kandidáta na některou z medailí, trenérka Ptáčková se spoléhá na osu Zavázalová, Minarovičová, Klaudová, Marečková a Kulichová. V říjnu si Východočesky poradily s KP 86:61, jenže Moravanky se od té doby odrazily k parádní jízdě. Nejen v Česku, ale hlavně v EuroCupu, kde po třech porážkách zvládky na jedničku všechny odvety a více než důstojně reprezentovaly český klubový basketbal.


Souboje Brna s Hradcem Králové bývají tradičně velice atraktivní a nejinak tomu bude i v sobotu odpoledne. Přijďte holky po náročném programu opět povzbudit k vítězství, aby si nepokazily náladu před společnou nedělní návštěvou muzikálu Mamma Mia...! Na ten se už v domácí šatně zbrojí, Míša Stará dokonce změnila image, snad aby i zmátla bývalé spoluhráčky z Hradce, kde dříve působila!


Kénik DO-TO-HO...!!! 

Bitva o druhou příčku