Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

V sobotu muzikál, v neděli Trutnov

Necelý den odpočinku po náročném návratu z Ankary, sobotní večerní trénink nezvykle ve staré hale Vodova (v nové hale je na programu koncertní podoba muzikálu Jesus Christ Superstar), prostě basketbalistkám KP po eurocupové euforii v Turecku nastávají "všední" ligové starosti. V neděli od 15:30 hodin hostÍ BK Trutnov, samozřejmě už v nové městské hale.


O víkendu startuje 10. kolem odvetná část ŽBL, v souboji třetího s devátým jsou Brňanky velkým favoritem, v září v Podkrkonoší vyhrály 91:72. Ovšem únava může poměr sil změnit, domácím děvčatům by měli pomoci svými hlasivkami i fanoušci! Trutnov vedený trenérem Martiškem se bude opírat o Kozumplíkovou a Rylichovou a jedinou cizinku Američanku Cotton.


Zdravotně je tým KP před další zápasovou výzvou během týdne (Trutnov, Ramla, Hradec Králové) v pořádku a naladěný na vítěznou vlnu!

V sobotu muzikál, v neděli Trutnov