Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Příležitost pro Andělovou

Nemilosrdný systém kvalifikace o EuroBasket 2021 neodpouští žádné zaváhání, natož na domácí půdě. Proto potřebují české hráčky zabojovat o další dva body do tabulky. V neděli to bude souboj dvou neporažených celků, protože Rumunky si v prvním kole doma poradily s Dánskem rozdílem 15 bodů. Díky lepšímu skóre tak v tuto chvíli celou kvalifikační skupinu vedou. 


České basketbalistky ve čtvrtek odstartovaly výborně. V Cagliari přehrály favorizovanou domácí Itálii 62:52. Lvice budou chtít dobrý vstup potvrdit domácím vítězstvím nad Rumunskem. Zápas začíná v pražské hale Královka v 18 hodin a jeho součástí by měla být také reprezentační rozlučka s kariérou bývalých hráček KP Edity Šujanové a Terezy Krakovičové (Peckové)...!


Kouč Lvic Štefan Svitek oproti zápasu v Itálii sáhl do sestavy na jednom místě, když udělal „brněnskou“ výměnu a sáhl do širšího kádru pro rozehrávačku Andělovou: „Uděláme jednu změnu – místo Betky Adamcové ze Žabin bude Gabča Andělová z KP. Chceme do této rotace dát další hráčku. Za mého působení ještě nehrála žádný zápas a na trénincích se ukazuje dobře. Chtěli bychom jí dát příležitost.“ Andělová si tak zřejmě zahraje proti bývalé pivotce Králova Pole Adině Stoiedin, která ale v minulosti měla v Brně smůlu na zranění.


Přímý přenos - ZDE: https://youtu.be/UHFayuxakOU


Záznam přímého přenosu - ZDE: https://www.ceskatelevize.cz/porady/10162222914-basketbal/219471291032302-cesko-rumunsko/

Příležitost pro AndělovouPříležitost pro Andělovou