Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Valosun představil novou pivotmanku

Modupe Ishola pomůže v závěru soutěže


Msto sestry je Shaqem v suknch


LENKA SUCH (brnnsk denk Rovnost - 5.3.2008)


Brno/ Nebt rozshl marodky v brnnskm Valosunu, asi by si Amerianka Modupe Isholaov dl lebedila doma ve Washingtonu.


Msto toho j ped temi tdny zazvonil telefon. Volal mi agent, e Valosun m hodn zrannch a potebuje pomoct. Tak jsem pijela, vyprv pivotka nigerijskho pvodu. Otec je z Nigrie,  kde hrval zvodn fotbal a bhal, dodv.


Premiru v esk lize si Isholaov odbyla hned dva dny po svm pletu. A nedopadla vbec patn, Spart nastlela trnct bod. Byla jsem cel naten, e po dlouh dob hraji zpas. Od Vnoc jsem byla doma a relaxovala, vyprv.


Dve psobila tiadvacetilet pivotka i v Turecku a v Rakousku. Tureckou ligu jsem si zkusila v tmu Migros Istanbul ti msce, pak jsme se dl nedohodli na kontraktu. A v Rakousku jsem hrla jen dva tdny, potom jsem odletla na Vnoce dom, pibliuje 188 centimetr vysok hrka pochzejc ze ty sourozenc.


V Brn trv Isholaov nejvc volna s dal americkou pivotkou Valosunu Wynter Whitleyovou. Wynter mn hodn brv ven, chodme po obchodech, byly jsme taky na diskotce, naly jsme si v Brn i svoji oblbenou pizzerii. Prost se Wynter star o to, abych pod nesedla v pokoji, usmv se.


Na americk univerzit vystudovala Isholaov trestn prvo a psychologii. Vc mn zajm psychologie, bav m ourat se v lidsk dui. I kdy dobr bylo dozvdt se i nco o prvu a soudnictv. Ale kriminalistka ze m nebude, v.


Pvodn vak uvaovala o studiu pln jinho oboru. Chtla jsem bt zdravotn sestrou. Jene tam bylo moc povinnch cvien, na kter bych nesthala chodit. Tak jsem to musela vzdt, lituje.


Basketbalovm vzorem je pro sympatickou Amerianku odjakiva Shaquille O' Neal. Shaq je na hiti takov siln a dominantn, to se mn lb, pipomn hvzdu zmosk NBA. Ale jeden rozdl mezi nmi pece jenom je: j promuji trestn hody, smje se.

Valosun představil novou pivotmanku