Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Losování je připravené!

Přímý přenos mnichovského losování základních skupin EuroCupu women - můžete od 11:00 sledovat ZDE:


https://m.youtube.com/watch?v=_DBCocOp0uY


Před úterním losováním evropských pohárů v Mnichově zvěřejnila FIBA Europe nasazení. V ženském EuroCupu je družstvo KP v Konferenci 1 ve třetím koši spolu s Ružomberkem, Besiktasem, Genclikem (oba Tur.) a Sepsi-SIC (Rum.). S těmito celky se Brňanky nemohou ve skupině potkat. 


V prvním koši jsou většinou kolektivy s euroligovou historiií - Galatasaray a Hatay (Tur.), CCC Polkowice (Pol.), MBA Moskva (Rus.) a poražený z euroligové kvalifikace mezi Gdyní a tureckým Botasem. Ve druhém jsou zařazeny polské týmy Artego Bygoszcz a Gorzow WLKP, švédský Basket Umea, vzdáleností obávaný Jenisej Krasnojarsk a další ruský zástupce Spartak Moskevský Region Vidnoje. 


V poslední pětici jsou Tsmoki Minsks (Běl.). Lulea Basket (Švéd.), Neve David Ramla (Izr.), BC Priština (Kos.) a vítěz kvalifikace mezi ruským Noginskem a tureckým Kayseri.


Celkem se bude losovat 10 skupin po 4 týmech ve dvou Konferencích, v jedné skupině mohou být maximálně dva zástupci jedné země.

Losování je připravené!Losování je připravené!Losování je připravené!Losování je připravené!