Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
Bronzový mečbol: KP TANY BRNO - Hradec Králové
+ FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Basketbalistky KP v reprezentačních výběrech

Hráčky všech věkových kategorií KP Brno byly po odehrání letošní náročné sezony nominované do různých reprezentačních výběrů.


V elitní katogorii žen se na blížícím se ME v Srbsku a Lotyšsku představí rozehravačka Lenka Bartáková (další královopolské členky širšího kádru reprezentace se bohužel musely ze zdravotních důvodů omluvit). Do konečné nominace trenéra Svitka se navíc dostala i odchovankyně VALOSUNu KP - Beáta Adamcová (v současné době působící v Žabinách).


S univerziádním výběrem Slovenska se připravuje Stella Tarkovičová. V reprezentaci ČR do 20 let působí Barbora Holubová i Ludmila Dudáčková, v širším výběru U17 Tereza Rosůlková a v "šestnáctkách" Petra Knoflíčková s Terezií Křenkovou. 


Na právě probíhající letní olympiádě dětí a mládeže v Liberci jsou v nominaci Jihomoravského kraje dokonce 4 hráčky KP Brno U15 a spolupracujících oddílů - Kateřina Medáková, Anna Benešová, Adéla Mezihoráková a Michaela Cibulková, které aktuálně získaly zlaté medaile...!


Na mezinárodní turnaj do francouzského Rennes-Chantepie se navíc vydává 12ti členná výprava KP U16 obhajovat loňské překvapivé vítězství.


Kénik a repre - DO-TO-HO...!!!

Basketbalistky KP v reprezentačních výběrechBasketbalistky KP v reprezentačních výběrechBasketbalistky KP v reprezentačních výběrechBasketbalistky KP v reprezentačních výběrechBasketbalistky KP v reprezentačních výběrech