Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Konečně v deseti - návrat Reem Moussa do KP!

Teprve v průběhu tohoto týdne se hlavní trenér KP Brno Martin Pospíšil dočkal a mohl využít při dopoledním tréninku 5 + 5 hráček. Situaci mu usnadnil nečekaný návrat tvůrkyně hry z předloňské sezony - Reem Moussa!


Čtyřiadvacetiletá Egypťanka s americkým pasem se do Brna vrací i přesto, že tuhle sezonu zahájila v portugalské Coimbře. Napomohla tomu i zdvořilostní silvestrovská smska: " Richard mi přál vše nej do nového roku a přitom se zmínil, jaké mají problémy se zraněnými hráčkami na rozehře - neváhala jsem ani chvíli a slíbila mu rychlé ukončení angažmá v Portugalsku a okamžitý přesun z Dallasu do Brna," vypráví sympatická reprezentantka Egypta.


V Králově Poli se v předminulé sezoně podílela na zisku bronzových medailí v ŽBL, stříbrných v Českém poháru a blýskla se také v EuroCupové kvalifikaci v Kelternu i při tirumfu KP Brno ve Středoevropské lize CEWL - sestřih jejích akcí z FF ČP je ZDE: https://www.youtube.com/watch?v=Pq5w7Xo-t3I. Brno i klub si zkrátka zamilovala a chce udělat všechno proto, aby týmu pomohla naplnit předsezonní ambice.


"Velice si s trenérem vážíme, jak se Reem zachovala i přesto, že jsme jí v současné ekonomické situaci ani nemohli nabídnout podmínky, které tady měla dva roky předtím... Přesto okamžitě přiletěla prvním cenově dostupným leteckým spojem do Krakova a odtud nám ji (stejně jako měsíc předtím Oroszovou) přivezl klubový partner Top1Taxi," doplnil GM KPB Richard Foltýn.


Pokud se do konce tohoto týdne podaří vyřešit veškeré legislativní záležitosti, tak se jedna ze dvou zahraničních akvizic KP (když nepočítáme nám tak blízké Slovenky - Dovilé Saurazaité se byla před operací v Litvě rozloučit s brněnským působištěm ve středu...) může objevit v nominaci už při sobotním zápase Královopolanek v Edenu (18:45) proti cizinecké legii (7 zahraničních hráček...) Slavie Praha.


KP Brno na tento zápas pořádá pro svoje příznivce výjezd (účastníci se mohou hlásit a zjistit další podrobnosti na tel. čísle 724 835 465)


Více o Reem i královopolském lazaretu se dočtete také v článku brněnského Deníku ZDE: https://brnensky.denik.cz/ostatni_region/prokleta-sezona-kralovo-pole-kosi-zraneni-20190109.html?utm_source=poutaky&utm_medium=web&utm_campaign=poutak-300x300


Kénik DO-TO-HO...!!!

Konečně v deseti - návrat Reem Moussa do KP!Konečně v deseti - návrat Reem Moussa do KP!Konečně v deseti - návrat Reem Moussa do KP!Konečně v deseti - návrat Reem Moussa do KP!Konečně v deseti - návrat Reem Moussa do KP!