CHANCE ŽBL
Nejbližší domácí utkání
2023/2024
3. místo KP TANY BRNO
Holky, trenéři, partneři a fanoušci DĚKUJEM…!!!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Pozor na Moniku!

Po reprezentační přestávce a evropské pohárové středě se rozeběhne i ŽBL. Po souboji s Miškolcem čeká na basketbalistky KP Brno v 10. kole ligy duel se Slovankou, začátek je v sobotu 1. prosince v 15.30 hodin v hale Vodova.


Na lavičce KP zaskočí jako hlavní trenér asistentka Andrea Kuklová. Vedení klubu představí na pondělní tiskové konferenci nového zahraničního odborníka i příchod podkošové posily za zraněnou Maddenovou. David Zdeněk se po vzájemné dohodě bude nadále věnovat extraligové kategorii U19, se kterou má nakročeno k Final Four MČR a práci vedoucího SCM se zaměřením vychovávat mladé basketbalistky přes B-tým pro ŽBL.


Družstvo z Mladé Boleslavi může být štikou soutěže, úvodní výbuchy v Hradci Králové a s USK byly zřejmě daní z poznávání nového kolektivu. V průběhu podzimu pak Slovanka prohnala Žabiny i Nymburk a vyhrála na Slavii. S bilancí 3 výhry a 5 porážek drží osmou příčku.


Velkou posilou Středočešek je Monika Satoranská, která se ještě na jaře radovala ze stříbrných medailí v dresu KP! Na hřišti tráví v průměru více jak 31 minut, na kontě má 14,3 bodu! Spolu s ní tvoří osu týmu pivotka Vorlová a rozehrávačha Harapesová, doplňují je Rybová s Motyčákovou a naděje z basketbalové líhně Slovanky.


V minulé sezoně celek KP Slovanku dvakrát zdolal podobným výsledkem 76:58 a 74:54. V sobotu jsou Brňanky favoritem a i zraněními decimovaný kádr by si měl se soupeřem poradit. Už v pátek nastoupí v 1.lize žen béčko KP proti ŠKO-ENERGO MB (16.30, stará hala Vodova), v sobotu na ŽBL naváže zápas KP B - Jablonec (18).


Vánoční nadílka sobotních zápasů pro zapáleného fanouška KP BRNO


Hana Rosnička 


8:00 liga U14 Žabiny - KP BRNO


Nová hala Vodova


10:15 liga U17 KP BRNO B - OSK Olomouc


12:15 EL U17 KP BRNO - HB Basket


malá přestávka na oběd a na poslední letošní nákup ve FANSHOPU KP


15:30 ŽBL KP BRNO - SLOVANKA MB 


18:00 1. liga žen KP BRNO B - Jablonec


 Těšíme se na VÁS v hledišti


 KÉNIK DO-TO-HO…!!!

Pozor na Moniku!