Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Senzace má odezvu...!

Senzační výhra basketbalistek KP Brno ve 2. kole prestižního EuroCupu nad italským gigantem Reyer Venezia má nebývalou mediální odezvu.


Brněnský Deník Rovnost zařadil tuto událost dokonce na titulní stranu čtvrtečního vydání a v hlavní sportovní aktualitě se podrobně věnuje nejdůležitějším okamžikům emotivního utkání. TV BRNO 1 připravuje sestřih zápasu do pátečního televizního vysílání, TV COM odvysílal vydařený a velmi sledovaný přímý přenos.


Vynikající souboj českého vicemistra s vedoucím celkem pověstné italské Serie A1 přilákal do bouřící haly Vodova také několik zajímavých osobností. Loňská opora KP a ikona českého basketbalu Ilona Burgrová vinnou dopravní situace jen o chvíli zmeškala zamýšlený slavnostní výhoz, ale o to více jako příležitostná klubová konzultantka fandila se skupinkou bývalých královopolských hráček na tribuně.


Hlouček zbrojováckých příznivců tvořily také legendy Karel Jarůšek a Fero Mikloš i současní trenéři Pavel Šustr a Petr Maléř. Mezi fanoušky v zelených mikinách KP byl také letošní vítěz ankety sportovec roku Řečkovic a Mokré Hory - legendární baseballista a stále aktivní hráč brněnských draků Pavel Budský.


Doufejme, že dobrá nálada v ochozech i na palubovce se přenese i do dalších těžkých zápasů, které krátce po sobě brněnské basketbalistky v městské hale Vodova čekají (sobota 3.11. 15:30 USK Praha, středa 7.11. 18:00 Nantes Reze...).


Kénik DO-TO-HO...!!!

Senzace má odezvu...!