Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

V Udine s pivoty z KP

V sobotu 4.8. startuje v italském Udine ME basketbalistek U18. Do 12.8. bude o co nejlepší umístění mezi kontinentální elitou bojovat i česká reprezentace, tentokrát s výraznou královopolskou stopou.


V nominaci nechybí dvojice pivotek z KP Barbora Holubová a Ludmila Dudáčková, obě patří k oporám našeho výběru a s ostravskou Kopeckou je pod košem čeká těžká šichta. V roli asistenta trenéra je v realizačním týmu reprezentace Pavel Prokeš, který vloni působil na Vodově, o kondici hráček se v přípravě staral Petr Horák, nová posila RT KP.


V sobotu se ČR střetne v Udine s favoritem skupiny C Španělskem (16.30), dále je čekají bitvy s Bosnou a Hercegovinou a Srbskem. Před rokem skončil celek ČR v Šoproň čtvrtý, všechny zápasy je možné sledovat na YouTube.com/FIBA nebo přímo v hale jako někteří fanoušci KP na dovolené v Itálii...!

V Udine s pivoty z KP