Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

ŽBL: KP začne doma

Za obhajobou stříbrných medailí v ŽBL vykročí basketbalistky KP Brno zápasem s U19 Chance (Strakonice) 3. října v hale Vodova. Další zápasy v úvodu nové sezony už napoví více o aktuální formě: 6. 10. vyrazí celek KP směr Nymburk, ve 3. kole 10. 10. zamíří do Králova Pole Slavia. 


Los určil, že v Brně zůstanou hráčky KP i 13. října, kdy se střetnou na "Morendě" s Technikem, potom přivítají Ostravu (21.10) a pojedou do Hradce Králové (27.10.). V listopadu je kromě EuroCupu čekají i dva ligové zápasy s USK (3.11. v Brně) a Trutnovem (10.11. venku).


V prosinci si tým KP zahraje se Slovankou (1.12. v hale Vodova), základní část zakončí velkým derby se Žabinami (8.12. na Rosničce). Odvety startují ještě před Vánocemi, 15.12. se basketbalistky KP vydají do Strakonic k utkání s U19 Chance. Dlouhodobou část zakončí KP duelem se Žabinami (2.3.2019). ŽBL má jen 11 účastníků, nepřihlásily se Karlovy Vary. Do play off postoupí osm nejlepších.

ŽBL: KP začne doma