Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Dvě finálové reprízy

V pražském sídle společnosti Nilfisk, titulárního partnera Českého poháru v basketbalu žen, byl v úterý rozlosován závěrečný turnaj Nilfisk FINAL FOUR. Ředitel společnosti Marián Pagáč a asistentka trenéra národního týmu žen Veronika Bortelová rozdělili čtveřici účastníků do dvou semifinálových dvojic.


Nilfisk FINAL 4 se uskuteční v neděli 25. a pondělí 26. února ve Sportovním centru v Nymburce. Úterní los rozhodl o tom, že už obě semifinále budou velice zajímavá. V prvním klání (od 15 hod.) dojde na reprízu loňského finálového souboje. V něm Žabiny Brno (tehdy Handicap) přetlačily městského rivala KP 88:81. Letos se do finále podívá jen jeden z brněnských soupeřů.  


Také druhé semifinále (18) Nymburk - Hradec Králové slibuje atraktivní podívanou a vlastně reprízu finále, i když toho z před dvou let. Tehdy se v souboji s hradeckými Lvicemi radoval Nymburk. Domácí by se rádi radovali i letos, navíc když v ŽBL zvládl Nymburk zatím ve všech vzájemných zápasech účastníky Nilfisk FINAL 4 přetlačit.  


„Český pohár začíná být stále více prestižní, protože se při neúčasti USK neví, kdo vyhraje. Navíc máme slušné odměny, když nejlepší tým obdrží prémii sto tisíc korun!, těší se trenér pořádajcíího Nymburku a člen výboru ČBF Dan Kurucz.


Časy pondělních zápasů o medaile budou ještě stanoveny.

Dvě finálové reprízy