Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Lázně bouraly a prohrály

Do nového roku vstoupily basketbalistky KP vítězně, v hale Vodova zdolaly Karlovy Vary 79:54.  Utkání měly od začátku pod kontrolou. Protože však trenér Zdeněk točil celou dvanáctku hráček, tak většinou chvíli trvalo, že se příslušná sestava "našla".


Možná proto domácí družstvo prohrálo druhou desetiminutovku 16:20. Oživlé Karlovy Vary zarmoutila Beránková, která trefila šťastně s klaksonem trojku skoro z půlky... Favorizované Brňanky střídaly hezké momenty s výpadky, varovná byla zejména okénka v defenzívě.


Snaživé Karlovy Vary vedla staronová trenérka M. Kramer, cestou na jih Moravy tentokrát tým z lázní neměnil kolo, ale do jeho autobusu naboural na parkovišti kamion. Cesta do Brna se tak stává pro Západočešky dobrodružstvím!


Hlasy trenérů


Marcela Kramer, trenérka Karlových Varů: "Domácí tým byl favoritem, což potvrdil. Nám se dařilo jen částečně dodržovat dohodnutý herní systém, máme dále na čem pracovat." 


David Zdeněk, trenér KP: "První novoroční zápasy vyžadují vždy vyrovnat se s herní pauzou. Díky tvrdým tréninkům však byl náš tým dobře připravený. Točili jsme celou sestavu, což bylo místy na výkonu znát. Hrálo se v takových vlnách. Celkově se podařilo houževnatého protivníka přehrávat."


KP Brno - Karlovy Vary 79:54 (25:9, 41:29, 62:45)


Body: Satoranská 16, Kopecká 14, Burgrová 13, Šujanová 10, Verlíková 7, Jandová a Beránková 6, Lančová 3, Andělová a Dudáčková 2 - Kušlitová a Rosecká 11, Pohunková 9, rozhodčí Holubek, Lukeš a Stáňa, 500 diváků.

Lázně bouraly a prohrály