Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Triumf JIHOMORAVSKÝCH výběrů!

O víkendu 15. – 17. prosince se v Brandýse nad Labem odehrály turnaje regionálních výběrů chlapců a dívek v kategorii U14. Již tradičního předvánočního turnaje se zúčastnilo celkem šestnáct týmů, po osmi chlapeckých a dívčích družstev.


V obou kategoriích se celky utkaly ve dvou čtyřčlenných skupinách každý s každým. Dva nejlepší ze skupin postoupily do semifinále, kde se křížem utkaly o postup do finále, případně duelu o třetí příčku. Neúspěšní účastníci skupin se utkali o páté až osmé místo.


V dívčí části turnaje byly nejúspěšnější celky Prahy a Jižní Moravy, které prošly bez porážky nástrahami základních skupin i semifinále. Finálový duel stejně jako v chlapcích ovládl tým Jižní Moravy, který si tak po výhře 74:57 připsal vítězný double. Zlaté medaile si přebraly také tři mladší žákyně KP Brno: Dominica Hynková, Anička Benešová a Karolína Hurská.


Konečné pořadí turnaje dívek:


1. Jižní Morava, 2. Praha, 3. Východní Čechy, 4. Severní a Střední Morava


5. Jižní Čechy, 6. Severní Čechy, 7. Západní Čechy, 8. Střední Čechy

Triumf JIHOMORAVSKÝCH výběrů!