Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Nevyzpytatelný Trutnov

Po reprezentační přestávce pokračuje ŽBL 9. kolem. V hale sedmého Trutnova se v neděli představí v tabulce pátý celek KP Brno. Duel tradičních ligových protivníků začíná v 17 hod.


Utkání bude zajímavé pro manžele Prokešovy, kteří v Trutnově oba působili. Zraněná Milena zřejmě do utkání v dresu KP nezasáhne, asistent Pavel bude na hostující lavičce odkrývat domácí plány... Brňanky jsou i přes trvající marodku v Podkrkonoší favoritem, ale čeká je nevyzpytatelný soupeř.


Mladý domácí tým je vyztužen triem cizinek, z nichž obrovitá Snyder je nejlépe doskakující basketbalistkou ligy, další Američanka Goff patří mezi nejlepší kanonýrky, osu družstva dále tvoří portugalská rozehrávačka Brandao, zkušená Vacková a Kozumplíková. Trutnov má na kontě tři vítězství, nejcennější je úspěch v Karlových Varech.


"Budeme se snažit eurocupového účastníka co nejvíce zaskočit. Cílem je tedy převést výrazně lepší výkon než v minulém střetnutí proti Ostravě," vrátil se k překvapivé porážce 57:72 trutnovský kouč Petr Kapitulčin. 

Nevyzpytatelný Trutnov