Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
Bronzový mečbol: KP TANY BRNO - Hradec Králové
+ FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Na derby už v pátek!

Po čtvrtečním "eurocupovém" přejezdu z Benátek pod Špilberk si královopolská děvčata od basketbalu neodpočinou. Už v pátek 27.10. je v předehrávce 8. kola ŽBL čeká "malé" derby s Technic Brno (17.15 v hale Vodova).


Domácí tým asi nastoupí ve stejném složení jako ve středu v Palasport Taliercio a tentokrát bude favoritem. V ligové tabulce je čtvrtý, Technic desátý. Hostující svěřenkyně trenérky L. Zítkové měly skvělý vstup do soutěže, zdolaly U19 Chance a Ostravu, ale pak přišla série porážek. 


"Hráčky KP mohou být unavené, pokusíme se překvapit. Jenže domácí mají velkou sílu pod košem," obává se Monika Stehlíková, po T. Zítkové a Gašicové nejlepší střelkyně Techniku. Oba celky se velice dobře znají, hráčky se vzájemně prolínají na úrovni ŽBL a 1.ligy, takže půjde i o prestiž a je zaděláno na pohledný basketbal.

Na derby už v pátek!