Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Loterii nechtějí

Ve středu může skončit série o 3. místo v ŽBL. Tým KP Brno vede 2:1 na zápasy a pokud uspěje v nymburském Sportovním centru, tak bronzem ještě vyšperkuje parádní sezonu. Začátek v pořadí čtvrtého utkání je v 18.30 hod. 


Nymburk ale touží po vyrovnání a pátém rozhodujícím utkání. "Je nutné, abychom udrželi koncentraci celých 40 minut. Jen plněním dohodnuté taktiky vrátíme sérii ještě jednou do Brna," narážel nymburský trenér Dan Kurucz na nepovedený závěr svého družstva ve třetím duelu v hale Vodova. 


Brňanky si na Velikonoce odpočinuly od basketbalu jen chvíli, v sobotu hrály, v pondělí už zase trénovaly. Všechny hráčky KP vědí, že páté střetnutí (byť doma) by bylo loterií, kde ani tak nerozhoduje basketbalové umění, ale nervy... Proto je třeba ve středu pořádně zabrat a nenechat protivníka přemýšlet o možném pátém souboji! 


 


 

Loterii nechtějí