Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
Bronzový mečbol: KP TANY BRNO - Hradec Králové
+ FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Po lize léčení a balení

Už pouze čtyři zápasy základní části absolvují basketbalistky KP ve své hale. V páteční předehrávce 18. kola přivítají U19 Chance (18.15) a jsou jasným favoritem. V říjnovém prvním vzájemném duelu na jihu Čech zvítězily Brňanky 97:58.


Zatímco basketbalistky KP bojují se Slavií a Nymburkem o místa v první čtyřce, soupeř je usazený na chvostu. Nicméně má na kontě i jeden skalp, když dokázal porazil MK Technic. Vedle zkušených Košatkové, Musilové a Rybové dostávají šanci nadějné hráčky, cílem je vyhnout se v play-out baráži.


"Strakonice nemají co ztratit, budou bojovat bez zábran, to nebývají snadná utkání. A podcenění se nevyplácí," určitě na předzápasové poradě připomene hráčkám brněnský trenér Marian Svoboda. Domácí děvčata využijí volný víkend k doléčení zranění a balení, v úterý ráno totiž vyrazí brněnská výprava na východ do Ružomberoku k duelu Středoevropské ligy. A vzápětí v neděli na západ do Karlových Varů k dohrávce 17. kola ŽBL.


V sobotu a neděli nebude hala Vodova bez kvalitního basketbalu, juniorky KP nejprve v extralize přivítají Trutnov (sobota 13.15), v neděli Hradec Králové (9.30) a starší žákyně se v sobotu střetnou s Javorníkem (15.30).

Po lize léčení a balení