Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Poprvé mimo Brno

Až v 7.kole ŽBL se tým KP Brno poprvé vydá mimo moravskou metropoli. Vzhledem ke dvěma odloženým zápasům kvůli EuroCupu dosud hrál jen v hale Vodova, kde si připsal bilanci dvou výher a dvou porážek a je v neúplné tabulce desátý.


Příznivci ale očekávají posun vzhůru. Což by mělo nastat už po středečním duelu ve vzdálených Strakonicích (18 h.). Mladé družstvo U19 Chance stejně jako před rokem sbírá zkušenosti, je v tabulce ŽBL poslední a ještě se neradovalo z vítězství. K oporám patří Musilová, Rybová a Krejčová. Brňanky jsou velkým favoritem, i přes přetrvávající zdravotní problémy některých děvčat si jedou na jih Čech pro oba body.


Důležité bude soupeře nepodcenit, zvládnout úvod střetnutí a zbytečně nechybovat. Potom za příznivého stav může dát trenér Svoboda šanci celému kádru a ušetřit síly na sobotní malé derby s MK Technic.

Poprvé mimo Brno