Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Sládková z Královky do Králova Pole

Po Monice Satoranské se stěhuje ze sportovní haly Královka do Králova Pole i pivotka ANDREA SLÁDKOVÁ (26 let, 187 cm). Tým VŠ Praha se pro nastávající sezonu vzdal účasti v ŽBL a tak se o jejich opory zajímaly kluby po celé republice.


"Jsem rád, že si Andy z několika dalších nabídek nakonec vybrala tu naši jihomoravskou...," potěšilo královopolského předsedu Richarda Foltýna.


Ve VALOSUNu KP by sympatická basketbalistka (která se v kariéře objevila v řadě pražských klubů) měla nahradit pod košem Pavlu Švrdlíkovou.


"Andrea má zkušenosti ze všech mládežnických reprezentačních výběrů, je už dostatečně vyzrálá a věřím, že do týmu rychle zapadne," okomentoval příchod další letní posily brněnský kouč Marian Svoboda.

Sládková z Královky do Králova PoleSládková z Královky do Králova Pole