Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
Bronzový mečbol: KP TANY BRNO - Hradec Králové
+ FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

SPP navázalo na své partnerství s VALOSUNem

Po dvouleté přestávce se akciová společnost SPP CZ opět stává významným partnerem VALOSUNu KP Brno, tentokrát i s dlouhodobější vizí.


SPP CZ, a.s. je dceřiná společnost Slovenského plynárenského průmyslu, společnosti se 150 letou tradicí, která dodává zemní plyn téměř 1,3 milionu zákazníků od domácností, až po velkoodběratele.


Vedení společnosti se rozhodlo opětovně vstoupit do basketbalu vzhledem ke stabilně dobrým výsledkům i koncepci momentálně nejlépe umístěného ženského oddílu v míčových sportech na Jižní Moravě a účasti VALOSUNu KP v prestižním EuroCupu.


"Jsem rád, že si tak významná společnost na českém trhu s energetikou, váží naší práce a sleduje naše výsledky. Společně se stálými partnery (Statutární město Brno, VALOSUN a.s., RAPA atd.) a navýšeným příspěvkem od Jihomoravského kraje, je to i zavazující vzhledem k další sezoně všech kategorií mládeže a elitního týmu žen", vyhodnotil spolupráci předseda oddílu Richard Foltýn a zároveň dodal:


"Kádr zažije potřebné okysličení a pokud se podaří zrealizovat příchody všech vytipovaných posil, doufám v posun královopolského klubu směrem výše jak v ligové soutěži, tak i v Evropě - basketbal v Brně nemůže žít jenom z nostalgie, ale měl by mít vzhledem ke své tradici ty nejvyšší cíle."

SPP navázalo na své partnerství s VALOSUNem