Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

VALOSUN posílí Monika Satoranská

Pátý tým Bonver ŽBL VALOSUN KP Brno skládá tým pro nastávající sezonu (nejvyšší tuzemská soutěž začne 24. září, EuroCup 2. 11.), na křídle posílí družstvo trenéra Svobody třiadvacetiletá Monika Satoranská. 


"Do Brna se těším, mám zde možnost restartovat kariéru," řekla 188 cm vysoká bývalá opora VŠ Praha, která v minulé sezoně vinou zranění stihla jen 8 zápasů.


Satoranská vyrostla pod bezednými koši v Nuslích, poté hrávala za Slovanku, prošla všemi mládežnickými kategoriemi reprezentace a už v jednadvaceti letech se objevila i v širším kádru žen.


"Typově je to basketbalistka, kterou jsem dlouho do sestavy chtěl, je to silné křídlo s výbornou střelbou z dálky," prozradil  Marian Svoboda o sestřenici hvězdného Tomáše Satoranského, která hodlá pod Špilberkem pokračovat i ve studiu.


"Na příští sezonu skládáme prakticky zcela nový tým okolo vicemistryně světa a královopolské odchovankyně Edity Šujanové. Mimo Moniky máme rozjednané další převážně „česko-slovenské“ hráčky, ale i nadále chceme do týmu koncepčně zařazovat naše mladé talenty". Dodal GM klubu Richard Foltýn.


Více i ve článku brněnského Deníku - ZDE: http://brnensky.denik.cz/ostatni_region/satoranskeho-sestrenice-vyhlizi-ve-valosunu-restart-kariery-20160526.html

VALOSUN posílí Monika SatoranskáVALOSUN posílí Monika Satoranská