Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Slavii táhnou cizinky

Zajímavý program mají basketbalistky z Králova Pole. V Bonver ŽBL se představí VALOSUN KP v neděli v Praze v duelu se Slavií (17). B tým už v sobotu po obědě zdolal ve šlágru 1.ligy Tišnov 63:61 a ve staré hale Vodova si ještě zahraje v neděli s Olomoucí.


U Vltavy si Brňanky musejí dát v 7. kole pozor na trio zámořských posil Kritscher, Vaughn a Johnson, které Slavii bodově táhnou. Když mají svůj den i veteránky Johnová a Nezdařilová, tak jsou Pražanky tvrdým oříškem. Slavia se pyšní vítězstvím v Brně nad Žabinami a v Trutnově, naopak nečekaně klopýtla v Karlových Varech. VALOSUNu KP by se po prohrách s Trutnovem a Nymburkem výhra hodila, navíc může dojít k překonání některých střeleckých met. Mrhálková má na kontě 1995 bodů a Sedláková 1494. Obě se mohou posunout přes kulaté hranice a přispět k úspěchu kolektivu.


V 1. lize se dosud neporažený Tišnov musel sklonit před mladým brněnským družstvem. Napínavý zápas vrcholil dramatickou koncovkou, ve které se štěstěna přiklonila k domácím. Opora Vojtková zaznamenala 24 bodů! Tým VALOSUN KP B si tak připsal druhý úspěch z pěti utkání. Konto výher se může kolektivu trenéra Líkaře rozmnožit v neděli, s Olomoucí se hraje od 10 hodin.

Slavii táhnou cizinky