Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Pestrý program pod koši

O víkendu 24.-25. ledna družstvo VALOSUNu KP v ŽBL pauzíruje (euroligový USK Praha nehraje domácí zápasy), ale ostatní týmy z Králova Pole budou usilovat o důležité body.


V 1. lize basketbalistek čeká v tabulce pátý VALOSUN KP B brněnské derby s druhým celkem soutěže Noem Arch (sobota 17 h., hala na Kounicově). V neděli se bude hrát už v areálu na Vodově. Béčko s několika pendly z áčka v sestavě narazí na sedmou Olomouc, začátek je ve 12.15 v nové hale. 


Kadetky bojují v extralize o osmičku, v sobotu je čeká výjezd do Ostravy (12.30), v neděli od 10 h. hostí na Vodově (nová hala) v pořadí druhý Prostějov. Posílené mladší žákyně se v extralize pokusí v sobotu zdolat Žďár (18.30) a v neděli v derby SŠMH (14) - vždy stará hala Vodova.

Pestrý program pod koši