Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Lvice s běloruským křídlem

Hitem 7. kola ŽBL bude sobotní souboj v Hradci Králové, kam přijede VALOSUN KP. Na jaře se oba soupeři přetahovali o bronz, šťastnější byly Východočešky. Oba celky jsou v popředí tabulky i v novém ročníku, třetí Lvice mají bilanci 5/1, čtvrté Brňanky 4/2.


Domácí družstvo zaváhalo pouze s USK, v minulém kole ale mělo namále: ve Strakonicích zvítězil Hradec až v prosloužení! Do týmu zapadla čerstvá posila, běloruské hvězdné křídlo Likhtarovich. Trenérka Ptáčková spoléhá na sehranou osu Zavázalová, Kuthanová, Křížová, Pochobradská a Hartigová. Lvice si v pondělí vybojovaly postup do 4. kola ČP, když vyřadily silný Nymburk 73:66.


Podobně úspěšné byly v Českém poháru i basketbalistky VALOSUNu KP. V tréninkovém tempu porazily ve středu prvoligovou Noem Arch 87:61 a v boji o postup do ostravského Final 6 je čeká v lednu družstvo VŠ Praha.


V hale hradeckého Sokola se v sobotu 22. listopadu od 16 hod. očekává velká bitva, sázkové kanceláře favorizují domácí kolektiv (1,4 - 2,9). Brňanky nejsou bez šance, ale musejí hrát odpovědně a nenechat se rozhodit tvrdostí soupeře.


Tento atraktivní souboj můžete společně sledovat na obří obrazovce sportovní hospůdky v areálu Srbská! (první pivo zdarma).


Více před 7. kolem ŽBL - ZDE: http://www.basketmag.cz/view.php?nazevclanku=p%C5%99edstaven%C3%AD-aterstv%C3%BDch-posil-a-boj-o-repredres&cisloclanku=2014110049

Lvice s běloruským křídlem