Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Basketbalový čtvrtek na Vodovce!

Odčinit úterní nezdar 48:72 mohou basketbalistky VALOSUNu KP Brno už ve čtvrtek, na programu je druhé semifinálové derby v ŽBL - tentokrát v domácí hale Vodova!


Co by proti euroligovému protivníkovi měly basketbalistky VALOSUNu KP zahrát jinak a lépe? Nenechat IMOS na začátku odskočit, nepříznivý vývoj zápasu se proti zkušeným reprezentantkám několika zemí těžko obrací. Pod tlakem vyrovnaného průběhu mohou i hostující hvězdy dělat chyby.


Je třeba zlepšit pohyb v útoku - a nejen proto, aby hráčky šetřily trenérovy hlasivky. V každém timeoutu to děvčatům v úterý Marian Svoboda totiž připomínal.  A v domácím prostředí výrazně zlepšit procento střeby z pole. S 27% úspěšností se vyhrávat nedá!


Samotný zápas sice začíná v 17:30 h., ale v rámci akce ZELENÝ ČTVRTEK doporučujeme přijít dříve (hala bude otevřena již od 16:30). Pro domácí příznivce, kteří dorazí v zeleném oblečení, či se zeleným doplňkem (šála, trubka atd.) je připraveno zelené pivo zdarma a pro děti dárek.


V poločase proběhne tradiční basketbalová tombola a v hale u občerstvení bude nainstalována obří obrazovka pro sledování hokejového finále Zlín - KOMETA (18:20h). Sportovní program bude navíc pokračovat i rozhodujícím pátým semifinálovým duelem 1. ligy... Vítěz zápasu VALOSUN KP Brno "B" - SK Noem Arch Brno (19:45h) postoupí do baráže o ŽBL!

Basketbalový čtvrtek  na Vodovce!