Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Drtivá nedělní koncovka

Po víkendových zápasech je v obou semifinalových sériích 1. ligy basketbalistek stav 1:1. Potvrdila se avizovaná vyrovnanost dvojic Pardubice - BA Sparta i VALOSUN KP B - Noem Arch.


Semifinále 1.ligy žen


VALOSUN KP Brno B - Noem Arch 68:79 (16:25, 36:48, 50:60) a 75:65 (21:20, 38:35, 58:58)


Domácí VALOSUN KP B nastoupil do brněnského derby v sestavě silně poznamenané marodkou, v sobotu těžil soupeř z náskoku, který si vybudoval v první čtvrtině (16:25). Duel okořenili hostující fanoušci divokými výstupy, nicméně pořadatelé je udrželi na uzdě. Nepříjemné bylo jen silné znečistění ochozů i hrací plochy a okolí haly. 


V neděli se tato skupinka do menší staré haly nedostavila (chlapci a děvčata totiž odmítli platit vstupné), utkání proběhlo v klidu a o výsledku se rozhodlo v poslední čtvrtině. Více sil měl VALOSUN KP B (17:7) a zaslouženě zvítězil 75:65. Série na tři výhry pokračuje 12. a 13. dubna v hale Sokola Brno 1 na Kounicově ulici.


Vstup do play-off se naopak nevydařil kadetkám, které 2x podlehly (i když přijatelným rozdílem) na palubovce favorizované Sparty. Postup na MČR však již slaví mladší žákyně, které poměrem 3:1 na utkání vyřadily v pěkných víkendových zápasech hostující Českou Lípu!!!


Podrobnosti - viz jednotlivé kategorie.

Drtivá nedělní koncovkaDrtivá nedělní koncovka