Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Čajky v Brně

Pomalu finišuje Středoevropská liga basketbalistek, VALOSUN KP přivítá ve středu 29. ledna Piešťanské Čajky. Brňanky mají možnost vybojovat premiérové vítězství. Přitom v ŽBL nastřádaly už úžasných 20 výher...!


CEWL je zajímavou soutěží, je však také  příležitostí pro mladé hráčky. I proti Čajkám dá domácí kouč Svoboda možnost zahrát si i děvčatům z širšího kádru, navíc je zraněná pivotka Sprague. Listopadový vzájemný duel ve slovenských lázních měl VALOSUN KP rozehraný velice dobře, ale vážné zranění Mrhálkové brněnské hráčky hodně poznamenalo a přibrzdilo, soupeř měl v závěru ulehčenou roli a zvítězil 73:57.


Oporami Piešťan jsou česká reprezentantka Barťoňová, pivotka Krč-Turbová a Kanaďanka Tatham, novou posilou je slovenská reprezentační dirigentka Minčíková. Čajky po odehraných 5. kolech mají na kontě dvě výhry (nad Brňankami a nad Vídní) a jsou v tabulce CEWL čtvrté, VALOSUN KP je pátý. Utkání VALOSUN KP - Piešťanské Čajky začíná ve středu v 17.30 hodin.

Čajky v Brně